Kalp kriziyle hayatını kaybeden Yeşilçam yıldızı Tolga Savacı’nın vasiyeti ortaya çıktı

Kalp kriziyle hayatını kaybeden Yeşilçam yıldızı Tolga Savacı’nın vasiyeti ortaya çıktı
Geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü oyuncu Tolga Savacı'nın vasiyeti ortaya çıktı.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü oyuncu Tolga Savacı’nın eşi Nermin Bezmen, Instagram üzerinden yaptığı duyuruda, Savacı'nın ABD'de defnedilme isteğini açıkladı.

Nermin Bezmen'in yaptığı paylaşımda, "Yüreğim kanıyor!!! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna." ifadelerine yer verdiği görüldü. Bezmen, eşinin vasiyeti gereği Cumartesi günü New Jersey'de defnedileceğini belirtti.

oyuncu-tolga-savaci-hayatini-kaybetti-dkhj.webp

TOLGA SAVACI KİMDİR

Tolga Savacı'nın hayatı, 6 Mayıs 1963'te İstanbul'da başladı. Fransız Koleji'nden mezun olduktan sonra mankenlik eğitimi için İtalya'ya giden Savacı, bir dönem motosiklet yarışları da yaptı. Sinema kariyerine 1985'te Banu Alkan ile başrol oynadığı "Arzu" filmiyle adım atan Savacı, Hülya Avşar ile birlikte "Tapılacak Kadın" ve "Sekreter" gibi filmlerde de rol aldı.

2015 yılında yazar Nermin Bezmen ile evlenen Tolga Savacı, eşiyle birlikte ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşamını sürdürüyordu. Büyük bir üzüntüyle uğurlanacak olan usta oyuncunun vasiyeti, sevenlerini derin bir hüzne boğdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar