“Astral seyahatle uzaya gittim” demişti! Ünlü şarkıcı Yusuf Güney Türkiye'yi terk ediyor

“Astral seyahatle uzaya gittim” demişti! Ünlü şarkıcı Yusuf Güney Türkiye'yi terk ediyor
“Astral seyahatle uzaya gittim geldim geldim” açıklamasıyla gündemden düşmeyen Yusuf Güney, 2. Sayfa programına konuk oldu. Ev sahibinin kirasını 50 bin TL yapmak istediğini söyleyen Güney, Türkiye’yi terk edeceğini açıkladı.

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın konuğu olan Yusuf Güney, canlı yayında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Güney, Türkiye’yi terk edeceğini açıkladı.

Açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü isim "Şu anda oturduğum evde benden önce oturan kişi 6 bin TL'ye oturuyormuş. Ben 14 bin TL'ye tuttum. Şimdi 20 bin TL'ye yakın bir kira ödüyorum. 1 buçuk yıl içerisinde oldu bu zam. Ev sahibi 'Çık evimden. 50 bin TL benim evimin değeri' diyor" dedi.

Güney "Zaten şöyle bir karar aldım. İngiltere'ye dönüyorum. Kesin dönüş yapıyorum" açıklamasını yaptı.

Astral seyahat açıklamasıyla gündem olan Yusuf Güney, ülkeyi terk edeceğini açıkladı. Peki astral seyahat nedir?

ASTRAL SEYAHAT NEDİR?

Bilinenin aksine, astral seyahat sadece okültizm ve teozofi dünyasında değil, aynı zamanda modern bilimde de üzerine araştırmalar yapılan bir konudur. Astral seyahat, bireyin beden dışına çıkarak farklı bir boyuta geçtiğini iddia ettiği bir deneyimdir. Son dönemde ünlü sanatçı Yusuf Güney'in bu konuda yaptığı açıklamalar, astral seyahatın ne olduğu ve nasıl gerçekleştiği konusunda merakları artırdı.

RUHUN BEDENDEN AYRILMA İDDİASI: ASTRAL SEYAHAT NEDİR?

Astral seyahat, bireyin fiziksel bedeninden ayrılarak, enerji formunda başka bir boyutta seyahat ettiği bir deneyim olarak tanımlanır. Bu deneyim, bazen yanlışlıkla rüya olarak adlandırılır. Ancak, astral seyahatın temelini oluşturan Lucid Dreaming (Yarı-Uyanık Rüya) deneyimi, normal bir rüyadan farklıdır.

UYKU VE UYANIKLIK ARASINDAKİ İNCE ÇİZGİ

Bazıları bu deneyimi, uyanık ve uyku arasındaki kısa süreli bir hal olarak tanımlar. Bu hal, meditasyon ya da yoga gibi bazı tekniklerle elde edilebilir. Astral seyahatin kökeni antik çağlara dayanır ve Lucid Dreaming'in temelleri üzerine kurulmuştur.

ASTRAL SEYAHAT NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?

Astral seyahate başlarken, ilk adım olarak vücudu rahatlatmak gerekmektedir. Konsantrasyonun tamamen astral seyahate verilmesi esastır. Çevresel gürültüler veya dikkat dağıtıcı unsurlar, astral seyahatin gerçekleşmesini engelleyebilir. Odaklanmayı zorlaştıran korku ve endişe gibi duygusal tepkilerden uzak durulmalıdır. Derin bir konsantrasyonla, kendinizi başka bir boyuta taşıyabileceğinizi hayal edin. Bu süreçte bazı fiziksel ve duyusal reaksiyonlar yaşanabilir. Aynı zamanda, astral seyahate yardımcı olduğu düşünülen ses ve video kaynaklarına internet üzerinden erişim mümkündür.

640xauto-1-001.webp

640xauto-2.webp

640xauto-3.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar