Aslıhan Gürbüz tacizciyi ifşa etti

Aslıhan Gürbüz tacizciyi ifşa etti
Bir Bulut Olsam, Yahşi Cazibe, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Ufak Tefek Cinayetler gibi birçok projede rol alan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz sosyal medyada tacize maruz kaldı. Gürbüz'ün arkadaşlarının hesabını çalarak kendisine ulaşmaya çalışan kişi, ünlü oyuncuyu isyan ettirdi.

TRT'deki Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Aslıhan Gürbüz, kendisini ve yakın çevresini taciz eden kişi ile ilgili Instagram hesabından paylaşım yaptı.

"BANA ULAŞMAYA ÇALIŞAN BİR HIYAR VAR!"

Konuyla ilgili Instagram hesabından sitem eden Gürbüz, paylaşımında; "Aylardır en yakın arkadaşlarımı hack'leyip, anneme, kardeşime, yakın çevreme ve bana ulaşmaya çalışan bir hıyar var! Yavrum senin derdin bensem niye başka bir yol denemiyorsun? Niye insanlara musallat oluyorsun?" ifadelerini kullandı. 38 yaşındaki güzel oyuncu, ayrıca kendisini ve yakın çevresini taciz eden hayranına, "Ben mesajları okumadan siliyorum, boşa uğraşıyorsun" sözleriyle seslendi.

"BİZ SUSMAYACAĞIZ SİZ ADAM OLACAKSINIZ"

İstanbul'un karmaşasından kaçıp Ege'ye yerleşen oyuncu, daha önce de taciz mesajını ifşa etmişti. Aslıhan Gürbüz, D.A.'nın çirkin mesajına sosyal medya hesabından yayınlayıp, "Biz susmayacağız, siz adam olacaksınız!" şeklinde konuşmuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar