Aşk bitti izi kaldı: Ünlü oyuncunun başı dertte

Aşk bitti izi kaldı: Ünlü oyuncunun başı dertte
Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, evlilik hazırlıkları yaptığı İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile ayrıldı. Deniz'in sevgilisiyle birlikte yaptırmış olduğu şimşek dövmesi ise başına bela oldu. Dövmeyi sildirmeyi düşünen Deniz'e eski sevgilisinden cevap gecikmedi.

27 yaşındaki oyuncu, bir süredir Thor Seavarsson ile aşk yaşıyordu. İstanbul''da sürekli gece kulüplerinde görülen ikili aşklarını gizleme ihtiyacı hissetmedi. 37 yaşındaki İzlandalı yönetmenin Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz''in başrollerini oynadığı Kal filmindeki cesur sahnelerden sonra kıskançlık krizine girmesi ayrılığın fitilini ateşledi. 

DÖVME KRİZİ

İkili arasında şimdi de dövme krizi yaşanıyor. Ünlü ismin birlikte olduğu dönem göğüslerine yaptırdıkları şimşek dövmesini sildireceği haberine, Saevarsson’dan cevap gecikmedi. Saevarsson, şimşek üzerinde eski sevgilisinin isim ve soy isimlerinin baş harflerinden oluşan ‘DÇD’ yazılı vücudunu paylaşarak altına, “Her dönem: Sonsuza kadar” yazıp, dövmeyi sildirmeyeceğini ima etti. Deniz’in son dönemdeki iş yoğunluğu yüzünden çok sık görüşememelerinin çiftin arasını açtığı iddia edildi. Dilan Çiçek Deniz’in Burak Deniz’le oynadığı ‘Kal’ filmindeki cesur sahnesi ise bardağı taşıran son damla olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar