Beşiktaş’ta parlayan yıldız Emirhan İlkhan, hayran bıraktı

Beşiktaş’ta parlayan yıldız Emirhan İlkhan, hayran bıraktı
Covid-19 ve sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş, Antalyaspor ile oynadığı Süper Kupa mücadelesinde sahaya birçok eksikle çıktı. Ancak bu dezavantaj, 17 yaşındaki Emirhan İlkhan’ın oynadığı futbolla avantaja döndü.

Koronavirüs ona yaradı! Hayran bıraktı

Eksikler nedeniyle U19 takımından gelen futbolcularla kadrosunu dolduran Beşiktaş’ta, Teknik Sorumlu Önder Karaveli Antalyaspor maçının 80. dakikasında 2004 doğumlu Emirhan İlkhan’a şans verdi. Karşılaşmanın 80. dakikasında oyuna giren ve uzatmalarla birlikte yaklaşık 40 dakika süre bulan 17 yaşındaki futbolcu, alkış topladı.

Opta’nın verilerine göre; 17 yaşındaki Emirhan İlkhan sonradan oyuna girmesine rağmen Beşiktaş’ta en fazla adam eksilten oyuncu oldu.

"EMİRHAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Süper Kupa zaferinin ardından Beşiktaş’ın YouTube hesabına konuşan Önder Karaveli, “Emirhan’a teşekkür ediyorum. İstemediği pozisyona rağmen sahaya girip iyi işler yaptı. Onun golüyle bitirebilirdik. Penaltılara gittiğinde de ‘ben atabilirim hocam’ dedi. Çok güvenli. İlk 5’e yazamadık ama 6. olarak onu yazdık. Ona da kalmadı, Josef’e de kalmadı. Ersin bırakmadı oralara” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın genç yıldızı ise, “Çok heyecanlıydı. Hoca beni çağırdığında mutlu oldum. Sağ kanada gireceksin dedi. Önce bir şok oldum, ‘kenar mı?’ yaptım böyle. Sonra ‘mecbur’ dedi. Oyuna girdim, elimden gelen her şeyi yaptım” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar