Arda Turan'dan Fatih Terim ve Diego Simeone hakkında açıklamada bulundu!

Arda Turan'dan Fatih Terim ve Diego Simeone hakkında açıklamada bulundu!
TRT Spor’a konuşan Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, Fatih Terim ve Diego Simeone hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Arda Turan, "Teknik direktörlük daha zor. Futbolcuyken kontrol tamamen kendi elinde. Teknik direktörlük bir takıma hizmet ediyorsun. Birazcık daha zor olsa da ikisinin de tatlı zorlukları var" dedi. Turan, ‘Çok şansımız var. İlk gün ne kadarsa hala o kadar. Takımıma güveniyorum. İyi oynuyorlar. Daha da iyi oyanayacaklar. Benim için oyun gücü önemli. Tabi hayal ettiğimiz pas reaksiyon oyununu oynatmak için zaman ihtiyacımız var. Bu güzel araları play-off''a kadar iyi değerlendirmek istiyoruz’ açıklamasında bulundu.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Fatih Terim ve Diego Sımeone hakkında, ‘Bütün eski hocalarım tek tek arayıp tebrik ettiler. Fatih Terim ile daha sık konuşuyorum, fikirlerini alıyorum. Bizim için her zaman bir baba gibidir. Domenec Torrent ''ten Simeone''ye kadar herkes yazdı. İyi gidiyor şimdilik. Skorlara çok takılmamak lazım. Oyun gücü önemli. Oyun gücü her şeyi değiştirir. Futbolu sevelim’ açıklamasında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar