Arda Turan Seçil Erzan tezahüratlarına çok sinirlendi: Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra...

Arda Turan Seçil Erzan tezahüratlarına çok sinirlendi: Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra...
Eyüpspor-Astor Enerji Şanlıurfaspor maçında bazı taraftarlar Seçil Erzan’a yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu. O anlarda Arda Turan, tribünlere tepki göstererek, “Ne gerek var şimdi? Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra..." dediği görüldü.

Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Eyüpspor, Astor Enerji Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı. Ancak maçın ardından yaşanan olaylar gündemi sarsıcı bir hale getirdi. Eyüpsporlu taraftarlar, fon dolandırıcılığı davasında müşteki olan Seçil Erzan'a karşı küfürlü tezahüratlar yaparak olayı çirkinleştirdi.

Arda Turan ise bu duruma sinirlenerek tribünlere dönüp, "Ne gerek var şimdi? Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra..." diyerek tepki gösterdi.

Hatırlatmak gerekirse, Erzan'ın Arda Turan ile yaptığı telefon görüşmeleri, fon dolandırıcılığı davasının delilleri arasında yer alıyordu. Görüşmelerde Turan'ın 7,5 milyon dolarlık kaybını sorguladığı, banka yöneticileriyle görüşmeye gitmeden önce fon içindeki kişilerin listesini istediği ve Erzan'ın bankanın bu durumu gizlemek için zararı tazmin etmesi gerektiği konuşulmuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar