Arda Güler İstanbul'da: Kararını bugün vermesi bekleniyor

Arda Güler İstanbul'da: Kararını bugün vermesi bekleniyor
Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldız futbolcusu Arda Güler, transfer dönemimin en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor. Genç oyuncuya Avrupa'nın birçok devi ilgi gösterirken, transfer yarışında Barcelona, Real Madrid ve Milan'ın önde olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları 2 Temmuz'da teknik direktör İsmail Kartal liderliğine başlatılırken, sezon sonunda milli takımlarına giden oyuncular antrenmanlara 5 Temmuz'da katılacak.

KARARINI BUGÜN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Bu doğrultuda gün içinde Bodrum'daki tatilinden dönerek İstanbul'a gelen Arda Güler'in geleceği hakkındaki kararı da bugün vermesi bekleniyor. Transfer dönemlerinde verdiği haberlerle öne çıkan gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Arda Güler İstanbul'a geldi. Kısa süre içinde hangi takıma gideceğine karar verecek ve Fenerbahçe yönetimine bildirecek.

Arda için son 48 saatte resmi temasta bulunan takımlar

• Barcelona
• Real Madrid
• AC Milan"

"FENERBAHÇE'DE 1 YIL DAHA KALACAK"

Güler hakkında hem Madrid hem de Barcelona cephesi oyuncunun gelişimini sürdürmesi için 1 yıl daha Fenerbahçe'de kalması fikrine sıcak bakıyor. 18 yaşındaki genç oyuncunun Barcelona'ya yakın olduğu iddia edilirken, Fenerbahçe'nin bu transferden iki taksit halinde 23 milyon Euro gelir elde edeceği aktarıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar