Arda Güler, Barcelona'yı reddetti: Yeni takımı resmen belli oldu

Arda Güler, Barcelona'yı reddetti: Yeni takımı resmen belli oldu
Dünyanın en önemli spor kuruluşları arasında gösterilen The Athletic, Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler'in Barcelona yerine Real Madrid'i tercih ettiğini açıkladı.

Aylardır Avrupa'nın dev kulüplerini peşinden koşturan Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç futbolcusu Arda Güler, bugün İstanbul'a dönerek ailesiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının sonucu henüz resmen açıklanmazken, dünyanın en önemli spor kuruluşlarından The Athletic, Arda Güler'in yapacağı tercihi açıkladı.

BARCELONA'YI REDDETTİ, REAL MADRİD'E GİDİYOR

Genç yıldız için Avrupa'da onlarca takım transfer girişiminde bulunurken, en ciddi adaylar Barcelona, Real Madrid ve Milan olarak öne çıkmıştı. Fenerbahçe'nin genç yıldızı, The Athletic muhabiri Mario Cortegana'ya göre tercihini Real Madrid'den yana kullandı.

SÖZLEŞME ŞARTLARI BELLİ OLDU

The Athletic, yayınladığı haberde Arda Güler'in bu yıl Fenerbahçe'de kiralık olarak kalmayacağını, sezon başlamadan Real Madrid'in hazırlık kampına gideceğini aktarırken, genç oyuncunun serbest kalma bedeli olan 17.5 milyon Euronun üzerinde bir ödeme gerçekleştirileceğini ve sonraki satıştan %20 pay verileceğini iddia etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar