'Aras Bulut İynemli'yi CHP Genel Başkan adayı olarak gösterin'

'Aras Bulut İynemli'yi CHP Genel Başkan adayı olarak gösterin'
Buket Aydın, programında Erdal Beşikçioğlu'nun CHP'den aday olmasını eleştirirken, CHP Genel Başkanlığı için de isim önerdi.

Buket Aydın, Haber Global’deki programında İhsan Aktaş’ı konuk etti. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili konuşulan programda Buket Aydın da yorumları ile dikkat çekti.

Buket Aydın, konuğu ile Ankara adayları ile ilgili konuştukları esnada Erdal Beşikçioğlu’nun Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olması ile ilgili olarak "Behzat Ç. komiserim aday oldu. Ben şey falan zannettim komik haber yapan siteler var ya onlardan biri yaptı zannettim sonra gerçek olduğunu öğrendim" dedi.

Programın ilerleyen bölümlerinde Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığı ile ilgil olarak yine yorum yapan Buket Aydın, "CHP’nin Behzat Ç.’yi canlandıran oyuncuyu Etimesgut’ta adaylığını açıklarken oradaki bir görevli bir kişi diyor ki; İşte efsane valiyi canlandırmıştı' dizide filmde canlandırdığı rol ile gerçek hayattaki karakterini aynı olduğunu düşünen bu zihniyetle onu oraya koyan! dedi.

Buket Aydın eleştirisine "Benim kendilerine bir önerim olacak. Aras Bulut İynemli çok güzel Atatürk ' canlandırmış, o zaman Aras Bulut İynemli'yi de CHP Genel başkan adayı olarak gösterin madem' diye devam etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar