Araba alacakların dikkatine: Citroen'den dev kampanya...

Araba alacakların dikkatine: Citroen'den dev kampanya...
Citroën, otomobil ve hafif ticari araç almak isteyenlere çeşitli kredi seçenekleri ve PSA Finans avantajları sunuyor. Örneğin, Citroën C3 modeli için 150 bin TL'ye kadar olan tutarlar için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli veya 200 bin TL'ye kadar olan tutarlar için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanları mevcut.

Citroën, şubat ayında müşterilerine özel kredi fırsatları sunarak yeni araç almak isteyenleri memnun etmeye devam ediyor.

Otomobil ve hafif ticari araçlar için çeşitli kredi seçenekleri ve PSA Finans avantajlarıyla Citroën, showroomlarında ziyaretçilerini ağırlıyor. Kampanya kapsamında Citroën C3 modeli için 150 bin TL'ye kadar olan tutarlar için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli veya 200 bin TL'ye kadar olan tutarlar için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi seçenekleri sunuluyor.

citroen-c5-aircross-hybrid-136-e-series-jpg.jpeg

Citroën SUV ailesinin özgün üyesi C3 Aircross modeline ise 185 bin TL'ye kadar olan tutarlar için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli veya 250 bin TL'ye kadar olan tutarlar için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanları sağlanıyor. Citroën C4 ve C4 X modellerinde de benzer şekilde avantajlı kredi imkanları sunulurken, elektrikli Citroën modellerinde özellikle cazip faizsiz kredi fırsatları sunuluyor.

citroen-e-c4-x.jpg

Citroën'in ticari araçları da kampanya kapsamında yer alıyor ve Berlingo Kombi, Berlingo Van ve Jumper modelleri için çeşitli kredi seçenekleri sunuluyor.

citroen-e-c4.jpg

citroen-ticari-arac-ailesi.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar