Depremler nedeniyle ara verilmişti: TOKİ kura takvimi il il açıklandı!

Depremler nedeniyle ara verilmişti: TOKİ kura takvimi il il açıklandı!
11 ili etkileyen ve büyük yıkıma sebep olan depremlerin ardından ara verilen TOKİ sosyal konut projesi 'İlk Evim, İlk İş Yerim' çekilişlerine ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. Kura çekimleri ne zaman başlıyor? İşte tüm detaylar…

2022 yılının kasım ayı itibariyle başlayan TOKİ sosyal konut projesi olan ''İlk Evim, İlk İş Yerim'' kura çekilişlerine depremler nedeniyle ara verilmişti. 6 Şubat 2023 ile 14 Şubat 2023 tarihleri arasında kalan 8''inci etabın kura tarihleri açıklandı.

İşte kura takvimi

5 ile 6 Şubat 2023: Kütahya

6 ile 13 Şubat 2023: İzmir

7 ile 8 Şubat 2023: Afyonkarahisar

11 Şubat 2023: Edirne

12 Şubat 2023: Kırklareli

13 ile 14 Şubat 2023: Tekirdağ

TOKİ sosyal konut projesi olan ''İlk Evim, İlk İş Yerim'' kuralarının 2023 yılının mart ayında bitmesi gerekiyordu. TOKİ tarafından yapılan açıklama ile birlikte ülkemizde düzenlenmesi planlanan kura törenlerinin yaşanan afet nedeniyle ikinci bir açıklamaya kadar durdurulduğu belirtildi. Organizasyonda görevlendirilen personellerin AFAD koordinasyonunda afet bölgesinde görev aldığı bilgisi paylaşıldı. "Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz" ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar