Apple'dan büyük hata: Vision Pro alanların büyük çoğunluğu anında iade ediyor!

Apple'dan büyük hata: Vision Pro alanların büyük çoğunluğu anında iade ediyor!
Apple'ın yeni ürünü Vision Pro alanların büyük bir çoğunluğunun anında ürünü iade ettiği öğrenildi. İnsanların ürünü kuramadıkları için iade ettikleri açıklandı.

Apple, Vision Pro kulaklığının yaşam ve çalışma şeklimizi değiştireceğini iddia ediyor. Ancak bazı kullanıcılar ilk etapta kulaklığı nasıl kuracaklarını bulmakta zorlanıyor.

Ürün onarım ve yenileme üretim hattını inceleyen analist Ming-Chi Kuo'ya göre, Vision Pro iadelerinin önemli bir kısmı kulaklığı ilk aldıklarında nasıl çalıştıracaklarını çözemeyen müşterilerden geliyor.

visionpro.png

Kuo, Vision Pro iadelerinin yüzde 20 ila yüzde 30'unun kullanıcı hatasından kaynaklandığını tahmin ediyor. Ancak genel olarak Kuo, Apple'ın bazı Vision Pro tedarikçilerinin üretimi artırdığını ve cihaz için mevcut iade oranının yüzde 1'den az olduğunu söylüyor.

Yeni sahiplerden bazılarının kurulum sırasında neye takıldıkları tam olarak belli değil. Kulaklık, navigasyon için göz ve el takibine dayanan yeni bir kontrol arayüzü sunuyor.

7vpvkachdkaxk589jbxebj.jpg

Apple Vision Pro'nun kurulumu için birkaç adım var. Pili şarj edip bağladıktan ve kulaklığı yüzünüze rahatça oturacak şekilde ayarladıktan sonra, manuel olarak veya iOS 17 yüklü bir iPhone ya da iPadOS 17 veya sonraki bir sürümü yüklü bir iPad'i kullanarak kurabilirsiniz.

wwdc-2023-8.jpeg

Bu aşamadan sonra göz ve el giriş ayarlarınızı yapmanız, Apple Kimliğinizle oturum açmanız ve cihazı kullanırken gezinmek için kullanacağınız hareketleri öğrenmeniz gerekecek.

Bazı kullanıcılar ise cihazın ağırlığı, video kalitesi ve fiyatını karşılayamaması gibi sebeplerden iade ettiği görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar