Apartmanda dehşet saçtı: 1 ölü, 3 yaralı

Apartmanda dehşet saçtı: 1 ölü, 3 yaralı
Kastamonu’da apartman içerisinde yakınlarıyla tartışan şahıs etrafa dehşet saçtı. Çıkan tartışmada bir kişi hayatını kaybetti.

Kastamonu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, apartman içerisinde yaşanan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. İsmi öğrenilemeyen bir şahıs, yakınlarıyla çıkan tartışma sırasında etrafa rastgele ateş açtı.

Sokak üzerinde bulunan apartmanın gürültüsünü kontrol etmek için kapıya çıkan Seyfettin Horoz (61) ve D.A. (27) ile ismi belirlenemeyen iki kişi, saldırganın silahından çıkan saçmalara maruz kaldı. Olay sonucu Seyfettin Horoz hayatını kaybederken, diğer üç kişi de yaralandı.
Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı. Seyfettin Horoz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi ise devam ediyor.

Olaya karıştığı iddia edilen saldırgan ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahsın gözaltındaki ifadesi ve olayın detaylarıyla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar