Antartika'da gizemli 'Buz Gemisi' keşfedildi: Uzaylılar yerleştirmiş olabilir mi?

Antartika'da gizemli 'Buz Gemisi' keşfedildi: Uzaylılar yerleştirmiş olabilir mi?
2020 yılında bir YouTuber tarafından Antartika'da keşfedilen gemi tekrardan sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı geminin uzaylılar tarafından oraya yerleştirildiğini düşünüyor.

Sosyal medyada kullanıcılar tarafından Antartika'da dev bir 'Buz Gemisi' keşfedildi. Google Earth aracılığı ile kullanıcıların keşfettiği buz gemisi gündem oldu.

Birçok insan bu geminin 'UFO'lar ve uzaylılar ile ilgili olabileceği yönünde iddialar ortaya attı. 2020 yılında bir YouTuber olan 'MrMBB333' tarafından Google Earth'deki geminin keşfedildiği ortaya çıktı.

tekne.jpg

Videoda YouTuber, Google'ı kullanarak 'geminin' uzunluğunun 400 fitten fazla olduğunu ve gölgelerin etrafındaki karadan daha yükseğe çıktığını belirledi. MrMBB333 şekli daha iyi görebilmek için haritayı 3D görünüme getirerek 'Aşağıya baktığınızda bir geminin ana hatlarına benziyor. Bu 400ft uzunluğunda' olduğunu ifade ediyor.

Google Earth'de gemi hala bulunuyor. 66°54'18.0 "S 163°13'37.0 "E koordinatlarını kullanarak gemiyi kendiniz de görebilirsiniz. Peki bu geminin ardındaki gizem ne?

tekne-3.jpg

BUZ GEMİSİ NASIL ORAYA GİTTİ?

Bu şeklin gerçekten bir gemi olup olmadığı henüz belli değil, ancak 21. yüzyılda Antarktika'da gemilerin battığı konusunda birçok kayıt bulunuyor.

MS Explorer adlı Kanadalı bir yolcu gemisi 2007 yılında Antartika'da battı. Ancak MS Explorer'ın son konumu Google Earth'de görünen 'Buz Gemisi'nden 3 bin mil daha uzaklıkta.

2013 yılında ise Lyubov Orlova adlı bir başka gemi Antarktika'da terk edilmişti ancak bu gemi de haritadaki kadar uzun değil.

Dolayısıyla, 'Buz Gemisi' bir gizem olarak kalmaya devam ediyor ve birileri Antarktika'ya gidip onu kendileri keşfedene kadar da öyle kalacak gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar