Annesi için yoğun bakım arayan Gizem Küçükyavuz'un yardım çığlığı!

Annesi için yoğun bakım arayan Gizem Küçükyavuz'un yardım çığlığı!
Korona tedavisi gören 56 yaşındaki annesi için yoğun bakımda yer bulamayan Gizem Küçükyavuz, sosyal medyadan paylaştığı mesajla yardım istedi. 12 saattir yoğun bakımda yer bulamadıklarını belirten Küçükyavuz, annem ölüyor lütfen yalvarıyorum yardım edin” dedi.

Korona vakalarında sayı her geçen gün artarken hastanelerin yoğun bakımları da dolmaya başladı. Hastanelerde korona hastaları için yoğun bakım servislerinde yer bulunamıyor. İstanbul’da Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nde entübe edilen annesi için yer bulunamayan Gizem Küçükyavuz sosyal medya hesabından yardım istedi. Küçükyavuz 16 Nisan’da hastaneye yatırılan annesi için 12 saattir yer bulamadıklarını ifade etti.   

"YOĞUN BAKIM BULMAMA YARDIM EDİN"

Küçükyavuz, paylaşımına İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı etiketleyerek sesini duyurmaya çalıştı. Yaptığı paylaşımda, “Yalvarıyorum artık makine ile nefes almak istiyor annem tek ihtiyacı o yoğun bakım bulmama yardım edin lütfen. Annem ölüyor 56 yaşındaki hastanız solunum cihazı istiyor Allah rızası için bir boş yer bulmama yardım edin.

12 SAATTİR...

Kovid servisinde 11 saattir yoğun bakım yatağı bekliyor. Nolur artık saatler bizim için çok önemli annem 16 nisanda yattığı Fatih Sultan Mehmet hastanesinde dün gece entübe edildi.12 saattir yoğun bakım bulamıyoruz annem ölüyor lütfen yalvarıyorum yardım edin.” Yavuz yaptığı son paylaşımında Yedikule Göğüs Hastanesi’nin yoğun bakımında yer bulunduğunu aktardı. 

22222-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar