Saadet Partisi'nin kadın kolları sorumlusu şaşırttı

Saadet Partisi'nin kadın kolları sorumlusu şaşırttı
Millet İttifakı'na verdiği destekle dikkat çeken Saadet Partisi'nin sosyal medya hesaplarının birinden, saatler önce paylaşılan İstanbul Başkanlık Divanı üyeleri karesi, kadınların tepkisini çekti.

Partinin Twitter hesabı üzerinden, "Yeni görevlendirilen Başkanlık Divanımız partimize ve İstanbul’umuza hayırlı olsun" sözleriyle yapılan tanıtımda bir isim vardı ki kadın sosyal medya kullanıcıları tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

hakan-tevfik-ic.jpg

Saadet İstanbul'un 'Kadın Kolları Sorumlusu' olarak atanan isim Hakan Tevfik Erdağı olunca tepkilerin odağında oldu. Üyelerin erkeklerden oluştuğu bir divanda en azından 'Kadın Kolları Sorumlusu'nun kadın olması gerektiğini savunan sosyal medya kullanıcıları, erkek merkezli bu bakış açısının çok yanlış olduğunu söyleyerek tepkilerini "Numunelik de olsa bir kadın yani sizin deyiminizle il yönetimine girecek bir hanım arkadaşınız dahi yok mu?" sözleriyle dile getirdi.

saadet-ic.jpg

YANIT İZMİR KARABAĞLAR İLÇE BAŞKANI'NDAN GELDİ

Sosyal medyadan yapılan bu yorumlara kayıtsız kalmayan Saadet Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Eymen Ünalan, verilen tepkileri şu sözlerle yanıtladı:

"Partimizin kadın kolları il ve ilçelerde kendi içinde bütün birimleriyle mevcut. O yüzden burada gözükmüyor. Ayrıca Genel Başkan Yardımcısı ve GİK üyesi bir çok bayan arkadaşımızın bulunduğunu resmi sitemizden görebilirsiniz. Saygılarımla"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar