Anne babalara 3 bin lira ödeme! Okul ve kreş için…

Anne babalara 3 bin lira ödeme! Okul ve kreş için…
10 Eylül tarihinde başlayan uygulama ile alınan ödeme okul ihtiyaçları veya diğer ihtiyaçlar için kullanılabilecek.

İlan365.net’te yer alan habere göre; Banka hesabı olanlar bu 3000 TL’yi hemen alabilecek, başvuru yaptıktan sonra nakit avans şeklinde hesaplarında görebilecekler.

Acil veya günlük ihtiyaçlar için kullanılacak olan bu parayı almanın şartları var. Öncelikle bir banka hesabınızın bulunması ve kredi notunuzun yüksek olması ilk şart.

ZİRAAT BANKASINDAN 3000 TL ÖDEME

Ziraat bankası hesabınız var ise bu hesap üzerinden 3000 TL’ye kadar kredili mevduat başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu başvuru için şubeye gitmenize gerek yoktur mobil uygulama üzerinden başvuruyu gerçekleştirebilirsiniz. Başvurudan sonra çok beklemenize gerek kalmadan onaylanıp onaylanmadığı belirlenir ve onay alındıysa hemen hesabınıza 3000 TL yatırılır.

Yatırılan bu parayı istediğiniz zaman harcayabilirsiniz eğer parayı çekmezseniz veya harcamazsanız ödeme yapmanıza da gerek kalmaz. Parayı kullandığınız taktirde aylık olarak ya da isterseniz 12 aylık olarak ödemeniz mümkündür. Mobil bankacılık üzerinden şifrenizi girerek başvuruyu yapabilirsiniz.

AKBANK ÜZERİNDEN 3000 TL ÖDEME

Akbank hesabınız varsa ve bu bankanın müşterisi iseniz bu 3000 TL ödemesi için Akbank’ın direkt uygulamasını kullanmanız mümkündür. Akbank direkt uygulamasından başvuru yaptığınız zaman anında size geri dönüş sağlanacak ve parayı hesabınızda görebileceksiniz. Eğer Akbank direkt uygulamasına giriş yapamıyor iseniz mobil bankacılık şifresi için 444 25 25 numarasını arayabilirsiniz.

DENİZBANK’TAN ÖDEME

İhtiyaçlar için verilen bu ödeme Denizbank üzerinden de verilmektedir, bu parayı almak için Denizbank müşterisi olmanız gerekmektedir. 3000 TL’ye kadar olan bu ödeme Denizbank Kurtaran hesap olarak müşterilere sunulmaktadır. İnternet bankacılığı ile mobil uygulamadan başvurulabildiği gibi hesabı olanlar mesaj atarak da başvurabilirler. Mesaj ile başvuru yapmak için Kurtaran yazıp boşluk bırakıp TC Kimlik numaranızı yazdıktan sonra 3280’e mesajı gönderebilirsiniz.

Başvuru mesajını gönderdikten sonra size hemen geri dönüş sağlanacaktır, başvurunuz onaylandığı taktirde anında 3000 TL’yi hesabınızda görebileceksiniz. Denizbank kurtaran hesabı daha önceden kullanıyor iseniz internet bankacılığı aracı ile hesabınızda limit arttırma işlemi için başvuru yapabilirsiniz.

VAKIFBANK’TAN 3000 TL ÖDEME

3000 TL olarak verilen bu parayı Vakıfbank üzerinden de alabilmeniz mümkündür. Vakıfbank hesabınız var ise bu hesap üzerinden başvuru yapmanız yeterlidir, internet bankacılığı üzerinden yapacağınız başvuru sayesinde ayrıca nakit avans başvurusu da yapabilmeniz mümkündür. Bu 3000 TL ödemeleri özellikle çocukları okuyan anne babalara verilecektir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar