Ankara'da termal turizm

Ankara'da termal turizm
Termal turizm kısaca yer altından çıkan ve mineral açısından zengin doğal kaynak sularının, hem fiziksel hem de psikolojik sağlıkta yarattığı olumlu etkilerin merkezde yer aldığı turizm şekli ile karşımızda.

GÜNBOYU FULDEN GÜNEY

Yeraltından çıkan doğal kaynak suları etrafında şekillenen termal sağlık turizmi, bünyesinde farklı bir otelcilik ve hizmet anlayışını ortaya koyuyor. Peki Termal Turizimin Ankaramızdaki yeri ne?

İçinde bulunduğumuz dünya, yoğun iş temposu, yaşamın yarattığı yoğun stres ve buna bağlı faktör vücutlarımızda yorgunluklar ve bir çok rahatsızlıklar yaratmaktadır. Termal tesisler, kaplıcalar bu olumsuzlukların tedavisinde kritik rol oynamaktadır. Geçmişte termal turizm belli bir yaşın üzerindeki kişiler için rağbet görürken artık günümüzde yaş aralığı oldukça düşmüş durumda. 

Buna istinaden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Turizm sektörü temsilcileri ve büyükelçilerle “Ankara'da Termal Turizm” temalı büyük bir toplantı gerçekleştirdi. 

Toplantıda Ankaramızda 25 ilçemizin 15’inde bulunan termal kaynaklarımızı sağlık turizmi açısından uluslararası bir konuma getirmek için iş birliği içerisinde devam eden çalışmaları ile ilgili gelişmeler görüşüldü.

Ankaramızda Termal Turizm "Ankarada Termal Turizm" temasıyla hizmetlerine devam ediyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar