Ankara'da ölü bulunan Aleyna Çakır'ın baş şüphelisi Ümitcan Uygun'un abisi hakkında flaş gelişme!

Ankara'da ölü bulunan Aleyna Çakır'ın baş şüphelisi Ümitcan Uygun'un abisi hakkında flaş gelişme!
Ankara'da evine şüpheli şekilde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli Ümitcan Uygun'un abisinin tehditlerine devam ettiği gerekçesi ile koruma kararı aldırdı.

Aleyna Çakır davasında flaş gelişme!

Ankara'da evinde şüpheli bir biçimde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın baş şüphelisi Ümitcan Uygun uyuşturucu sebebiyle geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı. Çakır'ın ailesi Ümitcan Uygun'un abisi tarafından tehdit edildiğini açıkladı. 

Sabah Gazetesi'nden Dilhan Dumanoğlu'nun haberine göre; Çakır'ın ailesinin avukatı Ümitcan Uygun'un abisinin tehditlerine devam ettiği gerekçesi ile koruma kararı talebinde bulunduklarını ve silahlara da el konulması kararı verildiğini söyledi.

Çakır'ın babası Himmet Esen ve abisi Mehmet Esen'in talebine ilişkin Ankara 1. Aile Mahkemesi, Ümitcan Uygun'un abisi E.U. hakkında 6 ay koruma kararı verdi.

Mahkeme kararında, "Tedbir isteyene karşı şiddet yönelik dayak, şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, korunan kişilere, bu kişilerin bulundukları konuta okula ve iş yerine yaklaşmamasına, gerekli görülmesi halinde korunan kişinin şiddete uğramamış yakınlarına tanıklarına ve kişisel ilişki kurulmasına ilişkin haller saklı kalmak üzere çocuklarına yaklaşmamasına, korunan kişiyi iletişim araçları ile ve sair surette rahatsız etmemesine, bulundurulması veya taşınmasına kanunen izin verilen silahları kolluğa teslim etmesine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.
 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar