Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde korona virüse yakalanan personel sayısı açıklandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde korona virüse yakalanan personel sayısı açıklandı
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde (ABB) korona virüse yakalanan personel sayısının bin 575'e yükseldiği, hayatını kaybeden personel sayısının ise 6 olduğu açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, 30 bini aşkın personeli bulunan Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerinde korona virüse (Covid-19) yakalanan personel sayısının bin 575'e yükseldiğini duyurdu.

Covid-19 sebebiyle bugüne kadar 6 Ankara Büyükşehir Belediyesi personelinin hayatını kaybettiğini de açıkladı.

Volkan Memduh Gültekin'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"1- 30 bini aşkın personeli ile pandemi döneminin olumsuzluklarını vatandaşlarımıza en az seviyede hissettirmek için gece gündüz çalışan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimlerinde KOVİD-19'a yakalanan personel sayısı 1575’e yükseldi.

 

2- KOVİD-19 sebebiyle bugüne kadar 6 mesai arkadaşımız hayatını kaybetti. Kendilerine bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

 

3-LÜTFEN DİKKAT 
Vatandaşlarımızın ve mesai arkadaşlarımızın sağlığı bizim için kıymetlidir. Bu bakımdan, daha önce alınan ziyaretçi kısıtlaması kararı tüm birimlerde daha sıkı uygulanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

volkkan.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar