Ankara bu iddiayı konuşuyor: 8 parti ittifak kuracak!

Ankara bu iddiayı konuşuyor: 8 parti ittifak kuracak!
Seçimlere az bir süre kala Ankara kulislerinde yeni ittifak iddiaları ortaya atılmaya devam ediyor. Hükümete yakın gazeteci Fuat Uğur, katıldığı bir canlı yayında Ümit Özdağ'ın da içinde olduğu 8'li ittifak kurulacağını iddia etti.

tv100 ekranlarında yayınlanan Taksim Meydanı programı yine çok konuşulacak bir iddiaya sahne oldu. Hükümete yakınlığıyla bilinen Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, kulis bilgilerini peş peşe patlattı. 

"EZBERLER BOZULACAK"

Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necdet Öz ile olan görüşmesini anlatan Fuat Uğur, "Kapsama alanı öyle geniş bir ittifak ortaya çıkacak ki diyor siyasetin kartları yeniden dağıtılacak, ezberler bozulacak’ diyor” dedi.

8 PARTİ İDDİASI

Necdet Öz’ün 8 partiden oluşacak ittifak bilgisine ilişkin detayları açıklayan Uğur, “Zaten ‘ Ümit Özdağ ile yürütülen çalışma devam ediyor’ diyor. Ve 8 partiden oluşacak bir ittifak çıkacak ve adı ‘Milli Cephe’ diyor. Şöyle bir durum var. ‘Bu partiler düzeyinde bir katılım olmayacak, başkanlar düzeyinde bir katılım olacak’ diyor. ‘Önce dört sonra dört toplamda sekiz parti’ diyor. ‘Yer yerinden oynayacak ve adı da Milli Cephe’ diyor. Adayınız Mansur Yavaş mı diye sordum… Malum Ümit Özdağ, Mansur Yavaş ismini önerdi. Cevap vermedi. Yani dolayısıyla böyle bir ihtimal var mı diye de aklımdan geçiriyorum ama ‘Yok artık, bu kadar da olmaz’ diyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar