Ankara Bilim Üniversitesi akademik personel alacağını açıkladı

Ankara Bilim Üniversitesi akademik personel alacağını açıkladı
Ankara Bilim Üniversitesi Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi ve Araştırma Görevlisi olmak üzere 26 akademik personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihi 14 aralık 2022olarak belirlendi.

Ankara Bilim Üniversitesi Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi ve Araştırma Görevlisi alacağını açıkladı. Son başvuru tarihi 14 Aralık 2022 olarak açıklandı.

Ankara Bilim Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada: ''''Üniversitemize; 254-7 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik"! ve "Ankara Bilim Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterleri Yönergesinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak aşağıda belirtilen bölümlere öğretim elemanları alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. Müracaat edecek adayların ilgili Yönetmelik hükümlerinde belirtilen asgari başvuru koşullarını sağlamaları ve aşağıda istenilen belgeler ile birlikte Ankara Bilim Üniversitesi Rektörlüğüne şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir. Başvuru süreci ilanın Resmi Gazete yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür'''' denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar