Ancelotti ile arası açılan Arda Güler resti çekti: İşte yeni takımı

Ancelotti ile arası açılan Arda Güler resti çekti: İşte yeni takımı
Uzun süre sakatlık yaşadıktan sonra yeniden sahalara dönen ancak forma şansı bulamayan Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler’in depresyona girdiği öne sürüldü. İspanyol basını, teknik direktör Carlo Ancelotti’ye sinirlenen Güler’in yeni adresini açıkladı.

Türk futbolunun genç yeteneği Arda Güler, yaz transfer döneminde rekor bir bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmuştu. Arda Güler, transfer sonrası son dönemde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzun bir süre uzak kaldı. İyileşmesine rağmen istediği süreyi alamayan Arda Güler, İspanyol basınında çarpıcı iddialarla gündeme geldi.

İspanyol basını, Real Madrid forması altında bir türlü istikrarlı bir performans gösteremeyen ve forma şansı bulamayan Arda Güler'in depresyona girdiğini ve mutsuz olduğunu aktardı.

AKRANLARINDAN DAHA AZ FORMA GİYDİ

Özellikle son olarak Carlo Ancelotti'nin oyuna almayı planladığı ancak son anda vazgeçtiği durumların genç yıldızı sinirlendirdiği belirtildi. Hatta doğum gününde dahi forma şansı bulamayan Güler'in, FC Barcelona'ya gelmediği için pişmanlık duyduğu iddia edildi.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Arda Güler'in mutsuzluğunun bir diğer sebebi de takımdaki genç oyunculara kıyasla daha az süre alması olarak gösterildi.

REAL MADRID'DEN AYRILABİLİR

Bu durumun, genç futbolcunun Real Madrid'den ayrılma olasılığını artırdığı belirtildi. Kulübün, Güler'i daha fazla süre alabileceği bir takıma kiralık olarak göndermeyi düşündüğü de ifade edildi.

Bu doğrultuda, İspanyol ekiplerinden Sevilla'nın milli futbolcuyu transfer gündemine aldığı kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar