Anadolu Efes'te beklenen haber gerçekleşiyor: Pablo Laso transferinde son dakika gelişmesi

Anadolu Efes'te beklenen haber gerçekleşiyor: Pablo Laso transferinde son dakika gelişmesi
Koç Ergin Ataman'ın Panathinaikos ile anlaşması ile birlikte koç arayışında olan ve bir süredir Pablo Laso ile görüşen Anadolu Efes, mutlu sona ulaşmak üzere.

CENGİZ DAĞAŞAN/ GÜNBOYU

Türk Hava Yoları EuroLeague’de Anadolu Efes ile 2 şampiyonluk yaşayan ve 4 yıldır Avrupa’da büyük bir dominasyon kuran koç Ergin Ataman, bu sezon büyük bir hayal kırıklığına imza attı ve Efes play-off dışı kaldı.

Efes ile macerasının sonuna gelen Ataman’ın, Panathinaikos ile 2 yıllık bir sözleşme konusunda anlaştığı Yunan basınında duyurulmuştu.

Boş kalan koç koltuğu için Efes’in adı, eski Real Madrid koçu Laso ile sık sık anılıyordu.

Yaşadığı kalp rahatsızlığı sonrası görevden alınan ve 7-8 aydır koçluk yapmayan Pablo Laso, 11 yıllık Madrid macerasında Lasso, 2 EuroLeague şampiyonluğu, 6 İspanya şampiyonluğu, 6 Kral Kupası, 1 Kıtalararası Kupası kazandı. İspanya liginde ise beş kez Yılın Koçu unvanını elde etmişti.

Resmi Twitter hesabında paylaştığı videoda Laso, 24 Nisan günü kamuoyu ile paylaşacağı bir bilgiye sahip olduğunu duyurdu. Bu bilginin Anadolu Efes ile anlaştığı yönünde olacağı söyleniyor.

Geçtiğimiz ay AS gazetesinin sorularını yanıtlayan İspanyol koç, "Her şey bilinmesi gerektiğinde bilinecek. Koçluk yapmak istiyorum ama ne zaman yapacağımı bilmiyorum. Bunu yapmak için acelem yok ama yarın bile koçluk yapmak istediğimi inkar edemem! Antrenörlüğü özlüyorum, maçları izlerken fark ediyorum ama kafamda net bir durum var. Nasıl seçileceğini bilmek zorundasın. Zamanlama ve mekan açısından doğru seçimi yapmalısınız" demişti.

Hakkında Pana iddiaları da olan Laso’nun, Atina ekibinin rotayı Ataman’a kırmasıyla görüştüğü takımın Efes olduğu anlaşıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar