Anadolu Efes’in yeni koçu ve ilk transferi resmen açıklandı

Anadolu Efes’in yeni koçu ve ilk transferi resmen açıklandı
Lacivert beyazlı kulüp Türk Telekom'dan koç olarak Erdem Can'ı almasının yanında Erkan Yılmaz ile de anlaşma sağladı.

AYŞE ESER KUŞATA-GÜNBOYU

Türk Hava Yoları EuroLeague’de Anadolu Efes ile 2 şampiyonluk yaşayan ve 4 yıldır Avrupa’da büyük bir dominasyon kuran koç Ergin Ataman, bu sezon büyük bir hayal kırıklığına imza attı ve Efes play-off dışı kaldı.

Efes ile macerasının sonuna gelen Ataman’ın, Panathinaikos ile 2 yıllık bir sözleşme konusunda anlaştığı Yunan basınında duyurulmuş, hatta Ataman, Yeşil beyazlı ekibin başkanıyla bir fotoğraf çektirmişti.

Laso, Pasqual ve Sfairopoulos iddiaları gündemdeyken, gazeteci Çağlar Torun, Efes’in Erdem Can ile anlaştığını duyurmuştu.

Lacivert beyazlı kulüp transfer iddialarını reddetse de İtalyan basketbol yorumcusu Luca D'Alessandro, Can ile Efes’in anlaştığını bir kez daha duyurdu.

Erdem Can: Oyuncularımla gurur duyuyorum - Basketbol Haberleri

Türk Telekom’de EuroCup finaline çıkan ve Türkiye Ligi’ni 1. sırada tamamlayarak play-off'larda yoluna dolu dizgin devam eden Can, gelecek sezonki kulübüne ilk transferini yapıyor.

Zafer Çağrı'nın haberine göre Anadolu Efes, Türk Telekom ile özel bir sezon geçiren başarılı forvet Erkan Yılmaz ile anlaşma sağladı.

Erkan Yılmaz: Kupanın hayalini kuruyoruz - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

ERKAN YILMAZ

Bu sezon Türk Telekom'un EuroCup finaline kadar uzanan serüveninde ve Basketbol Süper Ligi'nde toplam 48 maça çıkan milli forvet; 7.4 sayı, 4.8 ribaunt, 2.6 asist, 1.5 top çalma ortalmaları ile mücadele etti.

2020-2022 yılları arası Bahçeşehir Koleji formasını terleten 25 yaşındaki oyuncu "Kırmızı Ejderler" lakaplı ekip ile 2021-2022 sezonun FIBA EuropeCup şampiyonluğu yaşamayı başardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar