Anadolu Efes uzatmada yıkıldı!

Anadolu Efes uzatmada yıkıldı!
THY Euroleague'in 21. haftasında Anadolu Efes, konuk olduğu İspanya ekibi Cazoo Baskonia'ya uzatmada 114-111 yenildi.

Buesa Arena''da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da yüksek yüzdeyle hücum etti. Ev sahibi ekibin ilk çeyreği 29-28 önde tamamladığı mücadelenin devre arasına Anadolu Efes''in 51-48 üstünlüğüyle gidildi.

Üçüncü çeyrekte skor üstünlüğünü elinde tutan lacivert-beyazlılar, 4. periyoda 77-70 önde girdi. Anadolu Efes, Vasilije Micic''in basketiyle 35. dakikada 11 sayıyla maçtaki en yüksek farkı yakaladı: 76-87. Bu dakikadan sonra etkili hücumlarla farkı kapatan Cazoo Baskonia, skoru dengeledi. Normal süre 98-98 eşitlikle sona erdi ve uzatma periyoduna geçildi.

Uzatma periyodu, başa baş mücadeleye sahne oldu. İspanya temsilcisi, son dakika içerisinde Matthew Costello''nun bulduğu sayılarla maçtan 114-111 galip ayrıldı. Boskonia''da Matthew Costello 33 sayı ile galibiyetin baş mimarı oldu.

Darius Thompson 19 sayı, 16 asistle Matthew Costello''ya yardımcı olurken, Anadolu Efes''te Shane Larkin''in 21, Rodrigue Beaubois ve Vasilije Micic''in 19''ar sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

PLAY-OFF TEHLİKEDE!

Euroleague''de son 2 sezonun şampiyonu olan Anadolu Efes, bu yıl aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşıyor. Cazoo Baskonia karşısında aldığı mağlubiyetle lacivert-beyazlılar 11. yenilgisini yaşadı. Sezonun kalan kısmında ise Anadolu Efes''i zor bir fikstür bekliyor. Şu an Euroleague''de 10. sırada bulunan temsilcimiz, ilk 8''e girememesi halinde Play-Off turuna katılım hakkı elde edemeyecek. 

EUROLEAGUE''DE GECENİN SONUÇLARI

THY Euroleague''de 21. hafta oynanan 4 karşılaşma ile son buldu. İşte gecenin sonuçları

Baskonia 114-111 Anadolu Efes
Kızılyıldız 78-79 Partizan
Olympiacos 95-89 Maccabi Tel Aviv
Bayern Münih 91-84 Virtus Bologna
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar