THY EuroLeague'deki Türk derbisinin kazanını belli oldu

THY EuroLeague'deki Türk derbisinin kazanını belli oldu
THY EuroLeague'nin 28. haftasında Türk derbisinde Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu konuk etti. Anadolu Efes'in 22 sayı farka kadar götürdüğü karşılaşmanın son çeyreği adeta nefes kesti. Son çeyrekte Fenerbahçe farkı 1 sayıya kadar eritse de Anadolu Efes rakibini 84-79 mağlup etti.
THY EuroLeague''in 28. haftası Türk derbisine sahne oldu. Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, Sinan Erdem Spor Salonu''nda karşı karşıya geldi.
 
Kapalı gişe oynanan maçta Anadolu Efes maçın ilk 3 çeyreğinde oyun üstünlüğünü elden bırakmadı. Ancak maçın son periyodunda Fenerbahçe Beko bir ara 22''ye çıkan farkı 1''e kadar indirdi. Sarı-Lacivertliler son çeyrekte 15-2''lik seri yakaladı. Ancak ev sahibinde Rodrigue Beaubois takımına nefes aldıran isim oldu. Fransız yıldız son çeyrekte 14 sayı atarak Anaolu Efes''i oyunda tuttu.
 
Anadolu Efes nefes kesen maçı 84-79 kazandı. Lacivert-Beyazlılar bu sonuçla EuroLeague''de 12. galibiyetini alırken, Fenerbahçe Beko 13. yenilgisini yaşadı.
 
EuroLeague''in 12. haftasında Ülker Salonu''nda oynanan mücadeleyi Anadolu Efes 89-84 kazanmıştı.
 

 
''SAVAŞI DURDURUN''
 
Anadolu Efes ile Fenerbahçe arasında oynanan THY Euroleague karşılaşması öncesinde iki takımın basketbolcuları ile maçın hakemleri üzerinde ''Savaşı durdurun'' yazılı kağıtlar açtı.
 
THY Euroelague''in 28. haftasında Anadolu Efes ile Fenerbahçe''nin Sinan Erdem Spor Salonu''nda oynadığı karşılaşma öncesinde seremonide ''Savaşa hayır'' denildi. Rusya''nın Ukrayna''ya saldırmasına tepki göstermek için iki takımın basketbolcuları ile mücadelenin hakemleri Juan Carlos Garcia, Fernando Rocha ve Saulius Racys bir araya gelerek üzerinde ''Stop The War'' yani ''Savaşı durdurun'' yazılı kağıtları göstererek savaşın sona ermesini istediler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar