Seçimin ertesi günü gram ve çeyrek altında flaş rakam tahmini

Seçimin ertesi günü gram ve çeyrek altında flaş rakam tahmini
Altın ve döviz kurları piyasada büyük bir dalgalanmaya devam ediyor. Vatandaşlar ve yatırıcımlar tarafından gün gün araştırılan altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? sorularının cevabı merak ediliyor. İşte altında son durum...

Bir süredir düşüş eğiliminde olan altın fiyatları haftanın son günlerinde bizleri nasıl bir piyasa bekliyor. Gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın ne kadar? İşte altındaki anlık durum ve son fiyatlar....

Yıl sonuna kadar altın fiyatlarında artış olacağını ve bin 450 liraların görüleceğini belirten 15 yıllık kuyumcu Emre Öztürk “Piyasalarda özellikle seçim tarihi açıklandıktan sonra bir belirsizlik hâkim oldu. Bu belirsizlik de tabii ki fiyatlara hem artı yönünde hem de eksi yönde yansıyor. İnsanlar ne yapacağını bilmediği için bekleme aşamasına geçti."

"Dolarda geçen haftalarda özellikle yoğun bir şekilde yükseliş vardı. Merkez Bankası''nın faiz kararının ve Avrupa''da açıklanan verilerin etkisiyle aşağı doğru yönelim gerçekleşti. Bu aşağı düşüşle beraber vatandaşlar için tekrardan bir alım fırsatı doğdu. Bu alım fırsatıyla beraber de dolar tekrardan yukarı çıktı. Uzun vadede tabii ki en avantajlı yatırım altın şu anda. Altında hafif düşüşler olsa da vatandaşların alımı arttırması fiyatları yukarıya iter. Yılsonu için altının gramının bin 450 lira seviyelerini çok rahat göreceğini tahmin ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Altın fiyatları bugün ibreyi yukarı yöne döndürdü. Altın ve döviz kurlarındaki değişimlerden etkilenen altın fiyatlarındaki son durum merak edilenler arasında yer alıyor. 

 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın alış: 1.128,28

Gram altın satış: 1.128,47


ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış: 1.882,00

Çeyrek altın satış: 1.909,00

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış: 3.763,00

Yarım altın satış: 3.818,00

 

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın alış: 7.504,00

Tam altın satış: 7.606,00

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış: 7.729,00

Cumhuriyet altını satış: 7.846,00

 

ATA ALTIN NE KADAR?

Ata altın alış: 7.704,00

Ata altın satış: 7.802,00

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar