Altın fiyatları için tarih verildi: Ani sıçrayış yapacak

Altın fiyatları için tarih verildi: Ani sıçrayış yapacak
Araştırmacı yazar ve analist Haluk Özdil altın fiyatları hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu. Altın ile ilgili tarih veren Özdil, "Gram altın ani sıçrayış yapacak" dedi.

ALTIN FİYATLARI İÇİN TARİH VERİLDİ: ANİ SIÇRAYIŞ YAPACAK

Araştırmacı yazar ve analist Haluk Özdil altın ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu. Altın fiyatlarında yükseliş olacağını belirten Özdil, tarih verdi.

Yayınlamış olduğu bir Youtube videosunda altın yorumunda bulunan Özdil, Rusya-Avrupa arasındaki doğal gaz sorununu ve emtialarına değindi. Analizinde, FED başkanı Powell ve ABD başkanı  Joe Biden''ın açıklamaları sonrasında piyasalarda bir soru işareti ve geleceğe dair endişelerin oluştuğunu belirten Özdil, burada altının rolünün ne olacağı konusunun öne çıktığını belirtti.

GRAM ALTIN ANİ SIÇRAYIŞ GÖSTERECEK

Yayınlamış olduğu videoda altın ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulunan Özdil, ons altında küçük yükselişler yaşandığını belirtti. ABD''nin altını baskılamaya çalışması hakkında da konuşan Özdil, dolar basımı ile altının baskılanmaya çalışıldığını fakat ons altının harekete geçtiğini söyledi. Bu durumun Türkiye''ye de etkisi olacağını belirten Özdil, Türkiye''de altının şu andaki seviyelerin baskılama sonucunda buralarda kaldığını belirtti. Ardından ise Özdil şu ifadeleri kullandı:

''''Eylüle kadar yapamayacaklarını düşünüyorum. Çünkü enflasyon baskısı gittikçe artıyor. Eylül ayında kıtlık belirtileriyle birlikte çok daha yükseleceğini düşündüğüm altın, eylül ekim ayında Türkiye''de dahil altının onsu dünyada, Türkiye''de de altının gramı ani bir sıçrayış gösterecektir.''''

Özdil her ne kadar bir tarihe işaret etse de bir fiyat belirtmiş değil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar