Altılı Masa liderleri ortak video yayınladı: Milletimiz için buradayız!

Altılı Masa liderleri ortak video yayınladı: Milletimiz için buradayız!
Altılı Masa liderleri 11.toplantı öncesinde sosyal medya hesaplarından ortak bir video yayınladı. Liderler “'Milletimiz İçin Buradayız” diyerek seslendi.

Altılı Masa liderleri bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ev sahipliğinde bir araya gelecek. Toplantı öncesinde liderlerden ortak video geldi. ''Milletimiz İçin Buradayız'' başlıklı videoda genel başkanların kısa açıklamalarına yer verildi.

Genel başkanların açıklamaları şöyle:

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER:

Bizim yolumuz millet yoludur bizim yolumuz Türkiye’nin kurtuluş yoludur. Parolamız vatan, işareti namus pusulamız devlet iğnesi millet. kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:

Mutlaka ve mutlaka bu ülkeye adaleti getireceğiz. Halktan çaldıkları her şey yine halka dönecek. Zafer bizim olacak. bunun için doğrul milletim diyorum. Asla başını eğme”

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN:

Bu ülkenin her vatandaşı bu ülkenin eşit ve onurlu vatandaşıdır. Ülkesi için gecesini gündüzüne katan, alın teriyle çalışan, bileğinin gücüyle çalışan kazanacak. iktidarın görmezden geldiği milyonlar kazanacak bu seçimi. Yani hep birlikte kazanacağız bu seçimi.

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL:

Hep beraber ''Yeter söz milletindir'' diye haykırıyoruz. Tarihin tecelli edeceği gün milletimiz iradesini ortaya koyacak. Dünümüzü çalanlara yarınımızı asla çaldırmayacağız.

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET DAVUTOĞLU:

İktidar hırs sahiplerinin lütfuyla bir yerden bir yere değişmez milletin iradesiyle değişir. Biz aşkın bir devlete değil millete ait olan bir devlete inanıyoruz. Milletin fertlerin kendisini adadığı değil millete kendisini adayan bir devlete inanıyoruz. İktidar bize devlet teslim edecek ve biz o iktidarı teslim alacağız.

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI TEMEL KARAMOLLAOĞLU:

Milletin ve tarihin huzurunda size soruyorum: Umutsuzluğu umutla yok etmeye, yandaşlığı liyakat ile değiştirmeye, yeni bir geleceği inşaa etmeye hazır mısınız?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar