Altılı Masa liderleri 11. kez bir araya geldi!

Altılı Masa liderleri 11. kez bir araya geldi!
Altılı Masa liderleri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ev sahipliğinde 11. kez bir araya geldi. Meral Akşener konuklarını tek tek karşıladı.

Altılı Masa liderleri İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ev sahipliğinde 11. kez bir araya geldi.

Meral Akşener buluşmaya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu''nu parti genel merkezinin kapısında ayrı ayrı karşıladı.

İYİ Parti''nin ev sahipliğinde gerçekleşen Altılı Masa’nın 11. toplantısında liderlerin adaylık konusu ele almaları bekleniyor.

Altılı Masa liderleri 30 Ocak tarihinde “Ortak Politikalar Metni" ile Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçiş sürecinin yol haritası açıklayacak.

 

 

Ankara’da ATO Congresium’da 30 Ocak''ta gerçekleştirilecek toplantıda açıklanacak Ortak Politikalar Metni''nde yargı bağımsızlığının sağlanması, TBMM’nin yasama işlevinin yeniden artırılması, kadın haklarına yönelik ulusal ve uluslararası sözleşmelerin yeniden yürürlüğe girmesi gibi hedefler, bu metinle birlikte kamuoyuna duyurulacak. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması, kamu, özel iş birliği projelerinin yeniden ele alınması gibi hedeflerin de metinde yer alması bekleniyor.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar