Altay Bayındır Beşiktaş maçı sonrası neden ağladığını açıkladı

Altay Bayındır Beşiktaş maçı sonrası neden ağladığını açıkladı
Fenerbahçe’de gösterdiği performansla her geçen gün değeri artan genç kaleci Altay Bayındır, Beşiktaş maçının ardından gözyaşlarına hakim olamamasıyla ilgili olarak, "Duygusal anlamda yoğun hisler yaşadım, bu da dışa vurdu" dedi.

Beşiktaş ile Fenerbahçe dün akşam şampiyonluk yolunda çok kritik bir maça çıktı. 

Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. 

Gösterdiği performansla her takım taraftarı tarafından büyük bir destek gören Fenerbahçe’nin genç kalecisi Altay Bayındır maç sonu duygusal anlar yaşadı. 

Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulunann Bayındır, "Devam edeceğiz. Bugün buraya mutlak galibiyetle gelmiştik fakat beraberlikle dönüyoruz. Hiçbir şey bitmiş değil. Hatalarımızdan ders çıkarıp, yapmamız gereken şeyleri daha özverili bir şekilde yapıp devam edeceğiz" dedi.

Maç sonunda gözyaşlarını tutamamasıyla ilgili de konuşan genç kaleci, 

"Duygu yoğunluğu hat safhada oldu. Biz Fenerbahçeyiz. Bu bilinçte rakibimize daha fazla etkili bir oyun ortaya koymamız gerekiyordu. Duygu yoğunluğu yaşadım. Duygusal anlamda yoğun hisler yaşadım, bu da dışa vurdu. Bizim kaybetmeye, berabere kalmaya lüksümüz yok. Her zaman galibiyet parolasıyla çıktığımız maçtan, üstünlükle galibiyet elde etmemiz gerekiyor. Bundan sonraki maçlara da ciddiyetle, hataya yer vermeden kalan maçlarımızı devam ettireceğiz. İnşallah sezon sonunda verdiğimiz emeklerin karşılığını alırız" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar