Maç sonrası Sergen Yalçın'dan açıklama

Maç sonrası Sergen Yalçın'dan açıklama
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-1 sona eren Fenerbahçe derbisini yorumladı. Derbide alınan 1 puandan mutlu olmadığını ifade eden Yalçın, birçok gol pozisyonunu değerlendiremediklerini söyledi.

Maç sonrası Yalçın'dan açıklama

Süper Lig'de 31. haftanın kapanış maçında bir maçı eksik lider Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk etti. Müsabakada, 1-1 beraberlikle tamamlandı. Siyah-beyazlılarda karşılaşma sonrası beIN SPORTS'a konuşan Sergen Yalçın derbiyi yorumladı.

Yalçın, "1 puandan memnun musun diye soruyorsanız, değilim... Oyunumuzun karşılığı bu değildi. Maçı bitirecek pozisyonları fazlasıyla yakaladık. Pozisyonları çok cömertçe harcadık. Altay'ı tebrik ediyorum. Müthiş toplar çıkardı. Takım çok iyi oynadı. Golden sonra daha da iyiydik. Skor hariç oyundan, performanslardan memnunum. Yapacak bir şey yok. Futbolda bu sonuçlar var. Çok erken bitirebileceğimiz, kazanabileceğimiz bir maçtı bu. Bu takdir edilir herhalde herkes tarafından. Kazanabilirdik ama kazanamadık, kaybetmedik de. Yolumuza devam edeceğiz. Futboldan biraz uzaklaşmak lazım. Sezon çok uzun. Oyuncuları da anlamak lazım. Bu tempo hiç kolay değil" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar