TFF Başkanı Özdemir'den açıklama! Maçlar ne zaman seyircili oynanacak?

TFF Başkanı Özdemir'den açıklama! Maçlar ne zaman seyircili oynanacak?
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, korona virüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanan maçlar hakkında değerlendirmelerde bulunarak, "1 Nisan'da Sağlık Bakanımızla görüşüp, karar vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, maçların seyircili oynanması konusuna açıklık getirdi. Korona virüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanan maçlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Özdemir, önemli açıklamalarda bulundu.

Özdemir yaptığı açıklamada, "Kulüpler, pandemi döneminde neredeyse %30-35 civarında gelir kaybına uğradı. Kulüplerimiz büyük sıkıntıya düştüler. Biz bu yolda yürürken, TFF olarak tek başımıza karar alamıyoruz. TFF'nin bir sağlık kurulu, onun pandemi grubu var. 

Aldığımız her kararda, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı ile sürekli görüşmeler yapıyoruz. Bu aşamada herhangi bir şekilde seyircili oynamayı kolay görmüyoruz. 1 Nisan'a kadar seyircisiz oynatma kararımız devam edecek. 

"1 NİSAN'DA KARAR VERMEK İSTİYORUZ"

1 Nisan'da Sağlık Bakanımızla görüşüp, karar vermek istiyoruz. Bunun kararını, TFF tek başına alamaz. Şampiyonlar Ligi finalini seyircili oynamak istiyoruz, UEFA da bunu istiyor. 1 Nisan'da Fahrettin Koca'yla yapacağımız toplantıda, o maçın seyircili oynanması için istişare edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar