Alişan’ın eşi Buse Varol’u kahreden haber! Tatilde kalp krizi geçirdi…

Alişan’ın eşi Buse Varol’u kahreden haber! Tatilde kalp krizi geçirdi…
Şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol Tektaş, aldığı haberle sarsıldı. Varol Tektaş'ın babası Ramis Varol, kalp krizi geçirdi. Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Demet Akalın yakın dostu Varol'un babası Ramis Varol'un kalp krizi geçirdiğini duyurdu.

Alişan''ın eşi Buse Varol''un babası Ramis Varol''un Kıbrıs tatilinde kalp krizi geçirdi. Ambulans uçak ile Türkiye''ye getirileceği edinilen bilgiler arasında.

 

 

BUSE VAROL BABASININ SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Buse Varol Tektaş, "Babam için arayan soran, herkese çok teşekkür ederim. Yoğunluktan telefonlara bakamıyorum. Babam iki gün önce kalp krizi geçirdi. Şu an durumu Allah''a şükür iyi. İnşallah bugün Kıbrıs''tan İstanbul''a geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

Babasının bypass ameliyatı olacağını belirten Varol Tektaş, daha sonra "İstanbul''da ameliyata alınacak. Dua eden, merak eden herkese ailem ve kendi adıma çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

 

DEMET AKALIN, "ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM, HEP YANINDAYIM"

İkilinin yakın arkadaşı Demet Akalın da sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda "Benim güzel kalpli gelinim büyük geçmiş olsun. Babacığı kalp krizi geçirdi acil şifalar diliyorum, hep yanındayım" notunu yazdı.

 

 

BUSE VAROL, "ALLAH RAZI OLSUN"

Buse Varol Tektaş da Akalın''a "Canım Allah razı olsun" sözleriyle yanıt verdi. Ramis Varol''un sağlık durumuyla ilgili Buse Varol’dan henüz bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar