Ali Şen, Ali Koç ile konuşmasını anlattı

Ali Şen, Ali Koç ile konuşmasını anlattı
Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile aralarında geçen diyaloğu anlattı.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, Fenerbahçe ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Günaydın'a değerlendirmelerde bulunan Şen, "Ali başkan olmadan önce kulüpten mali dosyayı istemiş ama ona vermemişler. Bana böyle söyledi. Bu açıklamayı yapmak yerine Aziz Yıldırım'la yan yana gelerek kulübün borçları için konuşsa daha iyi olurdu. Yıldırım bize kongrelerde "Fenerbahçe'nin borcu yok" diyordu. Sonra Ali'nin böyle konuşması herkesi şaşırttı. Ali Koç seçildikten sonra başta taraftar olmak üzere herkes ondan çok büyük başarılar bekliyordu. Ama öyle olmadı. Takım küme düşme durumuna kadar geldi" dedi. 

"O SÖZLERİ AÇIKLAMALI" 

'Ali'nin "Trabzonspor sırtını devlete dayadı' diyen Şen, "Ben işin iç yüzünü bilmiyorum. Bu sözünü açıklamalı. Ama devlet her kulübe destek olur, olmalı da. Eski hükûmetler destek falan olmuyordu. Şimdi devletin her kulübe destek olmasını çok önemli buluyorum. Kulüplere stat da yapmalı, yardım da etmeli. Bir kulübe yönelik böyle şeyler söylenmesini de doğru bulmuyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan sporun daha iyi olması için uğraşıyor, bunu yakından biliyorum" ifadelerini kullandı. 

"GALATASARAY'A FARK ATACAĞIZ" 

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynayacağı derbi maçı hakkında açıklamalarda bulunan Şen, "Fenerbahçe eğer şampiyon olmak istiyorsa mutlaka bu maçı almalı. Türkiye'deki en iyi kadroya sahibiz. Galatasaray'ı yendiğimiz takdirde önümüzde kimse duramaz. Bu maçta Galatasaray'ı farklı yeneceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar