Ali Koç neden konuşmuyor? Emre Belözoğlu Fenerbahçe'yi 65 milyon euro zarara uğrattı

Ali Koç neden konuşmuyor? Emre Belözoğlu Fenerbahçe'yi 65 milyon euro zarara uğrattı
Spor yazarı Ferudun Niğdelioğlu, Emre Belözoğlu hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU-GÜNBOYU

Star Gazetesi spor yazarı Ferudun Niğdelioğlu, 'Sansürsüz Futbol' programına konuk oldu.

Ferudun Niğdelioğlu, Fenerbahçe'de 2020-2021 sezonunun bir bölümünde sportif direktör, bir bölümünde teknik direktörlük görevini yürüten, Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Emre Belözoğlu hakkında olay açıklamalarda bulundu.

Deneyimli spor yorumcusu, Emre'nin Sarı lacivertlileri o dönem 65 milyon euro zarara uğrattığını öne sürdü ve Ali Koç'a yönelik tavrından bahsetti.

Niğdelioğlu şunları söyledi:

"Melezyolar var ya, Emre Belözoğlu'cular. Evet. Fenerbahçe futbol takımına altmış beş milyon euro zarar verdi. Ali Koç, sayın başkan bunları dile getirmiyor. Niye getirmiyor? Ben onu anlamıyorum. Güvenirsin, inanırsın, hata yaparsın. Ama bir insanda bu hatasını da biraz dile getirecek. Altmış beş milyon euronun yanında bir tane oyuncusu kalmadı takımda o seneye dair. Son dakikada da Sivas maçında şampiyonluk kaçırdı. Sen bir sus başkan deyip de gittiği seneden bahsediyorum. Soyunma odasında. Başkana 'sen sus bir başkan' diyebilecek cesareti buluyor kendinde. İndi geldi. Hop! Hoca oldu. Hop! Sportif. Ne oluyor ya!"

FENERBAHÇE'DEN SONRA BAŞAKŞEHİR

Kısa bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştırdıktan sonra geçtiğimiz yıl Başakşehir'in başına geçen Emre Belözoğlu, bu sezon İstanbul ekibiyle çıktığı 3 maçtan da yenilgi alınca görevine son verilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar