Kara para iddiaları ortalığı karıştırdı: Ali Koç, Engin ve Dilan Polat'ın fişini çekti!

Kara para iddiaları ortalığı karıştırdı: Ali Koç, Engin ve Dilan Polat'ın fişini çekti!
Dilan Polat'ın ve eşinin hakkında çıkan iddialar sonrası Fenerbahçe'nin, Polatlar ile olan sponsorluk anlaşmasını iptal edeceği öğrenildi.

Kırmızı bülten ile aranan Muhammed Yakut, sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat hakkında “kara para aklama” iddialarında bulunmuştu.

Polat çifti bu iddiaları reddetmişti.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında ortaya atılan kara para aklama iddiaları araştırılmaya devam ederken Gazeteci Seher Sultan, Polat’ın Dilan Mücevherat’a ödediği iddia edilen vergi hesaplarının kayıtlarını paylaşmıştı.

Gazeteci Seher Sultan, "Dilan'ın Mücevherat ödediği vergi 15 bin TL sadece. Şirketin 6 aylık vergi ödemesi. (Haziran 2022-Ocak 2023 arası) Dilan Polat bizimle dalga mı geçiyor?" bilgisini paylaştı.

Sultan ayrıca, "Dilan Polat’ın tüm şirketlerine dair vergi beyannamelerini e-devletten incelemeye devam ediyoruz. 1 milyon TL’nin altında vergi tahakkuku var 2022 senesine dair. 66 bin TL vergi ödediği şirketi de var. Çerez parası!" dedi.

YENİ BİR İDDİA

Dilan Polat'ın Fenerbahçe sponsorluğunun iptal edileceği öğrenildi. İddiaya göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu durumdan rahatsızlık duyduğu ve sponsorluğun iptali için gerekli işlemlerin yapılması için talimat verdiği belirtildi.

ALİ KOÇ KONUYA EL ATTI

Yurt Gazetesi'nin haberine göre, Dilan Polat Şirketler Grubu, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol takımına sponsor olmasının ardından çıkan iddialar üzerine Fenerbahçe yönetiminde rahatsızlıkların olduğu öne sürüldü.

Başkan Ali Koç'un da talimatıyla Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımına “Tayt Arkası Sponsorluğu”nun iptali edilmesi kararı alındı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar