Ali Koç herkesi ters köşe yaptı: İşte Fenerbahçe'nin yeni yabancı hocası

Ali Koç herkesi ters köşe yaptı: İşte Fenerbahçe'nin yeni yabancı hocası
Günboyu'nun nöbetçi futbol yazarı Tansu Sarı yazdı.

Portekizli Jorge Jesus'la iplerin kopmasıyla Teknik Direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve Yöneticiler sessizliklerini koruyor...

Sarı-lacivertlilerin gündeminde Adana Demirspor'la sözleşmesi sona eren İtalyan çalıştırıcı Vincenzo Montella; Trabzonspor'la Mart ayında yollarını ayıran Abdullah Avcı ve Beşiktaş'tan gönderildikten sonra yaklaşık 1,5 yıldır işsiz olan Sergen Yalçın'ın adları öne çıkıyor...

Portekizli Teknik Direktörlerle çalışma arzusunu her fırsatta yineleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç; sadece Jorge Jesus'la Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanabilirken; gündeme gelen bir diğer isim ise bir dönem Beşiktaş'la Başakşehir'i çalıştıran ve birkaç gün önce İspanyol ekibi Celta Vigo'yla yollarını ayıran Carlos Carvalhal oldu...

Dün akşam saatlerinde ilginç bir gelişme yaşandı.. Beşiktaş'ta 2 yıl boyunca çalışan ve 3'üncülük yaşayan Hırvat Teknik Direktör Slaven Bilic; İstanbul'da görüntülendi.

En son İngiltere Championship takımlarından Watford'da başarısız bir sezon geçiren Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic; Çin'de Beijing Guoan takımını çalıştırdığı dönemde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un radarına girmiş; ancak sözleşmesi devam ettiği için transfer gerçekleşmemişti.
Fenerbahçe'de mükemmel bir sezon geçirdikten sonra İtalya Serie A takımlarından Napoli'ye transfer olan Güney Koreli stoper Kim Min-jae'nin de o dönem Guoan'ı çalıştıran Slaven Bilic'in tavsiyesiyle Fenerbahçe'ye alındığı dillendirilmiş; ancak Slaven Bilic Çin'den ayrılamayınca sarı-lacivertli takımın başına Portekizli Vitor Pereira gelmişti.

Futbolculuk döneminde stoper olarak görev yapan 54 yaşındaki Slaven Bilic; Hajduk Split, Sibenik, Karlsruhe, West Ham ve Everton takımlarında forma giydi.

Teknik Drektör olarak da Hırvatistan Milli Takımı başta olmak üzere Hajduk Split, Lokomotiv Moskova, Beşiktaş, West Ham, Al-Ittihad, West Bromwich, Guoan ve Watford takımlarında görev yapan Slaven Bilic; esprili kişiliği ve sanata olan tutkusuyla Türk insanının sempatisini kazandı..
Slaven Bilic'in İstanbul'da görüntülenmesi "Acaba Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü mü olacak?" sorusunu gündeme getirdi.

Şimdiye kadar Teknik Direktörlük kariyerinde kupası bulunmayan Slaven Bilic "oyunu okuma" konusunda sorunlar yaşıyor. Özellikle skoru alamadığı maçlarda santrforunu oyundan çıkararak birçok puan kaybına sebep olan Hırvat çalıştırıcının Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceğini bilemeyiz ancak bildiğimiz tek şey bu alışkanlıklarını sürdürürse zaten kötü olan Teknik Direktörlük kariyerinin kısa sürede sonlanacağı...

whatsapp-image-2023-06-14-at-11-11-36.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar