Ali Koç gözünü kararttı: İki dünya yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor

Ali Koç gözünü kararttı: İki dünya yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor
Sarı lacivertlilerin adı, dünya yıldızları Ivan Perisic ve Wendel ile anılıyor. Oyuncuların Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Spor Toto Süper Lig’in 2022-23 sezonu ikinci sırada, Ziraat Türkiye Kupası’nı da şampiyon tamamlayan Fenerbahçe’de transfer dedikodularının ardı arkası kesilmiyor.

Jorge Jesus’un ayrılığından beri 2 transfer açıklayan ve birçok transfer iddiası ortaya atılan Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç transfer için gözünü karartmış durumda.

Sarı lacivertlilerde 2 yeni isim gündeme geldi.

Sözcü’den İrfan Yirmibeş’in haberine göre, Başkan Ali Koç, iyi ilişkiler kurduğu Rus ekibi Zenit'in orta sahadaki yıldızı Wendel için masaya oturdu. Brezilyalı yıldızın şartlarını soran Koç, kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralamak istediklerini Zenit'e iletti.

Rus liginde geçtiğimiz sezon 33 maçta 9 gol 5 asistlik başarılı bir performans ortaya koyan Wendel'in Rusya'da yaşanan sıkıntılı süreç nedeniyle bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Önümüzdeki sezon Avrupa'da mücadele edemeyecek Zenit'in de kiralama formülüne onay verebileceği gelen bilgiler arasında.

HIRVAT YILDIZ DA GÜNDEMDE

TRT Spor’un aktardığına göre, Hırvat yıldız Ivan Perisic’in menajeri, oyuncusunu Fenerbahçe’ye önerdi.

34 yaşındaki oyuncu bu sezon 44 maçta 1 gol ve 12 asist yaptı.

Sochaux, Club Brugge, Dortmund, Wolfsburg ve Bayern Münih gibi takımların formasını giyen Ivan Perisic, 127 kez Hırvatistan Milli Takım formasını giydi. 33 kez de fileleri havalandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar