Ali Koç Fenerbahçe için son kararını verdi!

Ali Koç Fenerbahçe için son kararını verdi!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haziran ayındaki başkanlık seçiminde aday olup olmayacağı konusundaki kararını da toplantıda açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Haziran ayındaki seçimde aday olmayacağını ifade eden Koç, "İnşallah haziran ayında yeni bir başkanımız ve yönetimimiz olacak." dedi.

Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarının standart dışı uygulamalarını eleştirerek, sarı-lacivertli camiaya yönelik saldırılara da değindi. Konuşmasının son bölümünde, haziran ayındaki başkanlık seçimiyle ilgili düşüncelerini paylaşan Ali Koç, adaylık sürecine dair çarpıcı ifadeler kullandı.

BAŞKAN ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

"İnşallah haziran ayında yeni bir başkanımız, yeni bir yönetimimiz olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne başkan olacak çok değerli kongre üyelerimiz her zaman vardır, ortaya çıkacaktır. Önümüzdeki genel kurulumuzun Fenerbahçe'miz için hayırlı olmasını ve örnek bir demokrasi şöleni olarak gerçekleşmesini diliyorum."

"SADETTİN SARAN KONUSU..."

"Sadettin Saran konusuna da açıklık getirmek istiyorum. 'Şampiyonluğa giderken imza toplamak neyin nesi' diye haksızlık yapılıyor. Sayın Saran, benim 1 dönem daha devam etmem gerektiğini, bu konuda kendisinin aday olmak istemediğini, ben de 'kesinlikle devam etmek' istemediğimi, o yüzden aday olarak çıkmasının doğru olacağını söyledim. Kendisi aday olduğum takdirde aday olmayacağını ifade ediyor. Fenerbahçe menfaatleri açısından mert, şeffaf bir yaklaşım sergiledi. Ama biz ona 'imzayı toplaman lazım ki bilgileri paylaşalım' dedik."

"HERHANGİ BİR ADAYI DESTEKLEMİYORUZ"

"Bir diğer yanlış algılama ise, benim Ali Koç olarak Sadettin Bey'i veya herhangi bir adayı desteklemesi söz konusu değildir. Biz, bizim yaşadığımızı başkaları yaşamasın diye teklifte bulunduk. Bir an evvel adaylar çıksın, demokrasi şöleni olacak ortam şampiyonluk yarışını etkilemez. Burada en önemli konu Fenerbahçe'nin menfaatleridir. Hem şampiyonluğa koşarız hem demokrasi şölenimizi yaşatabiliriz. İmza toplandıysa, bizim bilgimiz çerçevesinde. Bizim uygun gördüğümüz süreç içerisinde yapılmıştır."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar