Ali Ercan Akpolat kimdir? CHP İstanbul Adalar Belediye Başkan adayı Ali Ercan Akpolat kaç yaşında, nereli?

Ali Ercan Akpolat kimdir? CHP İstanbul Adalar Belediye Başkan adayı Ali Ercan Akpolat kaç yaşında, nereli?
Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP'de aday belirleme süreci hala devam ediyor. CHP dün yaptığı toplantıda İstanbul Adalar Belediye Başkanı adayını Ali Ercan Akpolat olarak açıkladı. Peki Ali Ercan Akpolat kimdir? CHP İstanbul Adalar Belediye Başkan adayı Ali Ercan Akpolat kaç yaşında, nereli?

Ali Ercan Akpolat kimdir?

CHP'nin İstanbul'da kalelerinden biri olan Adalar bölgesinde gösterilecek olan belediye başkan adayı belli olmamıştı. Birçok kişinin merak ettiği aday Ali Ercan Akpolat oldu. Peki Ali Ercan Akpolat kimdir? CHP İstanbul Adalar Belediye Başkan adayı Ali Ercan Akpolat kaç yaşında, nereli?

ALİ ERCAN AKPOLAT KİMDİR?

Ali Ercan Akpolat, siyasete 18 yaşında Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) ile adım attıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında aktif olarak yer almış bir isimdir. Siyasi kariyerinde Adalar CHP İlçe Başkanlığı, Adalar Belediye Başkan Yardımcılığı ve CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevleri üstlenmiştir.

Profesyonel olarak balıkçılık yapan Akpolat, 3 Yıldız Usta Balıkadam lisansına sahiptir. Türkiye'de ilk deniz mercan naklini gerçekleştirecek ekipte yer alması ve çeşitli su altı organizasyonlarına katılması, hem ulusal hem de uluslararası medyanın ilgisini çekmiştir.

Ali Ercan Akpolat, evli ve iki çocuk babasıdır. Ayrıca Büyükada'da bir balık restoranı işletmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar