Ali Erbaş CHP'li belediyelerle bayramlaşmadı

Ali Erbaş CHP'li belediyelerle bayramlaşmadı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın bayram döneminde AKP'li belediyelere yaptığı ziyaretler dikkat çekerken, CHP'li belediyelerle bayramlaşmadığı iddia edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ramazan Bayramı'nda AK Gençlik ile bir araya geldi. AKP'li Sakarya Büyükşehir ve Serdivan Belediye Başkanları ile AKP'li ilçe belediye başkanlarını sarık ve cübbesiyle ziyaret eden Erbaş, başkanların makamında dua okudu.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ramazan Bayramı'nda Sakarya Şeyh Edebali Camii'nde bayram namazı kıldırdı ve hutbe verdi. Daha sonra Erbaş, AKP'li Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik'i ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve İl Müftüsü Mehmet Aşık'ı belediyede ağırlayıp bayramlaştıklarını belirtti. Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik ise Erbaş ve Aşık'ı belediyede ağırlama onuruna nail olduklarını ve duaları ile bayramın güzelleştiğini ifade etti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar