Ali Babacan konuştuğu sırada yanına geldi, tek bir cümle söyledi! Salonu kahkahaya boğan çocuk

Ali Babacan konuştuğu sırada yanına geldi, tek bir cümle söyledi! Salonu kahkahaya boğan çocuk
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir etkinlikte konuştuğu sırada yanına gelen kız çocuğu “Bay Kemal sözünden dönmeyecek” dedi, salonda kahkaha koptu. Babacan da “Bay Kemal sözünden dönmeyecek, doğru. Zaten Bay Kemal’in sözünden dönmeyeceğini bildiğimiz için onu ortak cumhurbaşkanı adayı yaptık” ifadelerini kullandı.

GÖKMEN ÖRKMEZ / GÜNBOYU

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Ankara’da Şereflikoçhisar Dayanışma ve Kültür Derneği’nin etkinliğinde yaptığı konuşma sırasında yanına gelen bir kız çocuğu “Bay Kemal sözünden dönmeyecek” dedi.

"ZATEN SÖZÜNDEN DÖNMEYECEĞİNİ BİLDİĞİMİZ İÇİN ADAY YAPTIK"

Babacan da bunun üzerine, “Bay Kemal sözünden dönmeyecek, doğru. Zaten Bay Kemal’in sözünden dönmeyeceğini bildiğimiz için onu ortak cumhurbaşkanı adayı yaptık” şeklinde konuştu.

Ankara’da Şereflikoçhisar Dayanışma ve Kültür Derneği’nin etkinliğinde konuşan Babacan, şunları söyledi:

“ŞU PARTİYMİŞ, BU PARTİYMİŞ DEMEYECEĞİZ”

“Her parti kendi içinde devlet yönetim kademeleriyle, üst düzey bürokrasiyle alakalı hazırlıklar yapıyor. Bir noktada oturup bu hazırlıkları birleştireceğiz. Hangi devlet kurumunda hangi pozisyon için hangi isim en layıksa, ehliyet ve liyakat konusunda hangisi en iyisiyse o arkadaşımızı o göreve getireceğiz. Böylece ‘Şu partiymiş, bu partiymiş’ demeden, ‘Akrabamdı, tanıdığımdı’ demeden, ‘Bu benim arkadaşımdır’ demeden her pozisyon için ‘Bunu en iyi yapacak kimdir’ onu belirleyeceğiz. Böylece ülkemizin birikmiş sıkıntılarını çözmek için artık her şey elimizin altında hazır olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar