Aleyna Tilki'den Uzi'ye doğum günü mesajı: Tanıdığım en gerçek insan!

Aleyna Tilki'den Uzi'ye doğum günü mesajı: Tanıdığım en gerçek insan!
Son zamanlarda şarkıları milyonlarca dinlenen Uzi'ye  Aleyna Tilki'den doğum günü paylaşımı geldi. Aralarında aşk olduğu iddia edilen Tilki ve Uzi sessizliğini korurken Aleyna Tilki'den doğum günü paylaşımı geldi. Uzi ile verdiği pozda orta parmak işareti yapan Aleyna yine eleştirilerin hedefi oldu.

Geçtiğimiz aylarda aralarında aşk yaşandığı iddia edilen Aleyna Tilki ve Uzi, henüz bir açıklama yapmadı. Sık sık görüşüp birlikte fotoğraf paylaşan ikilinin aralarındaki ilişki merak konusu olmaya başlamışken, Tilki''nin paylaşımı, adeta bu iddiaları doğruladı.

 Aleyna Tilki''den Uzi paylaşımı! Aşk iddiaları doğru mu?

TİLKİ UZİ İLE OLAN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabını sık kullanan ve paylaşımlarda bulunan genç şarkıcı Aleyna Tilki, son olarak sosyal medya hesabından rapçi Uzi ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

FOTOĞRAFTAKİ DETAY TEPKİ TOPLADI

Aleyna Tilki''nin sosyal medya hesabından Uzi''nin doğum gününü kutlarken paylaştığı fotoğraf ve ifadeler sosyal medyaya damga vurdu. Aleyna''nın parmak işareti bazı kullanıcıların tepkisini çekti.

KALBİNİN KARŞILIĞI: HUZURLU BİR YAŞAM

Başarılı şarkıcı, paylaştığı fotoğrafı şu sözlerle destekledi: "Tanıdığım en gerçek insanlardan birisin. Kalbinin ve hikayenin derinliğinin karşılığı ömür boyu huzurlu bir yaşam. İyi ki doğdun"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar