Rapçi Uzi'nin şarkıları silindi!

Rapçi Uzi'nin şarkıları silindi!
Türkiye'de geçtiğimiz yıl Spotify üzerinden en çok dinlenen şarkıcı olan Uzi lakaplı Utku Cihan Yalçınkaya'nın son albümü "El Chavo" Spotify'dan kaldırıldı.

Uzi, gerçek adıyla Utku Cihan Yalçınkaya, Türkiye''nin en çok dinlenen şarkıcıları arasında yer alıyor. Dünyada en çok aboneye sahip olan müzik dinleme uygulaması Spotify''ın yayınladığı listeye göre 2022 yılında Türkiye''de en çok dinlenen şarkıcı Uzi oldu. Ünlü rapçi, bugün aldığı haber ile adeta şok yaşadı. Uzi''nin geçtiğimiz yıl yayınladığı ve milyonlarca dinlenmeye ulaşan albümü "El Chavo" Spotify''dan kaldırıldı.

"UYUŞTURUCUYA ÖZENDİRME İDDİALARI"

Şarkıcının ''Umrumda Değil'' ve ''Makina'' şarkılarını seslendirdiği Bostancı Gösteri Merkezi''ndeki konserini narkotik ekipleri basmıştı. Türkiye''de birçok rapçi için "uyuşturucu maddeye özendirme" suçu ile dava açılıyor. Spotify''ın söz konusu albümü kaldırma kararının, albüm içerisindeki şarkıların uyuşturucuya özendirmesinden kaynaklı olduğu iddia edildi. Henüz ne Uzi cephesinden ne de Spotify Türkiye''den konu hakkında bir açıklama yapılmadı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar