Aleyna Dalveren kimdir? Aleyna Dalveren neden gözaltına alındı? Aleyna Dalveren kaç yaşında, nereli?

Aleyna Dalveren kimdir? Aleyna Dalveren neden gözaltına alındı? Aleyna Dalveren kaç yaşında, nereli?
Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren tutuklandı. Bu haberin ardından gündeme gelen Aleyna Dalveren'in neden tutuklandığı insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Aleyna Dalveren kimdir? Aleyna Dalveren neden gözaltına alındı? Aleyna Dalveren kaç yaşında, nereli?

Aleyna Dalveren kimdir?

Fenomen Aleyna Dalveren'in paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Videoya polis ekipleri tarafından inceleme başlatılarak Aleyna Dalveren gözaltına alındı. Aleyna Dalveren'in gözaltına alınmasının ardından birçok kişi nedenini merak etmeye başladı. Peki Aleyna Dalveren kimdir? Aleyna Dalveren neden gözaltına alındı? Aleyna Dalveren kaç yaşında, nereli?

ALEYNA DALVEREN NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren'in lüks bir aracın üstünde dans ederek para dağıttığı ve sonrasında silah çıkardığı bir videoyu paylaştı. Videoyu daha sonra silmesine rağmen Aleyna Dalveren'in yayınladığı video sosyal medyada gündem oldu. Polis ekipleri tarafından başlatılan inceleme sonucunda Aleyna Dalveren gözaltına alındı. Gözaltına alınan Aleyna Dalveren'in Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yoğun bir iletişim trafiği olduğu belirlendi. Dalveren'in emniyetteki işlemleri devam ediyor.

ALEYNA DALVEREN KİMDİR?

Aleyna Dalveren, 1994 yılında İstanbul'da doğmuş ve Nişantaşı Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon Bölümü'nde eğitim almıştır. Şarkıcı ve oyuncu olarak da tanınan Aleyna Dalveren, özellikle 'Havam Yerinde' adlı şarkısının klibiyle dünya basınında dikkat çekmiştir. Ayrıca bir yatak markası reklamında rol almış ve 'Arka Sokaklar' ile 'Umutsuz Ev Kadınları' dizilerinde oyunculuk yapmıştır. Aleyna Dalveren, 2014 yılında müzik dünyasına 'Hastam Çok' ve 'Havam Yerinde' adlı şarkılarıyla adım atmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar