Alanya’da 2 kişinin öldüğü feci kaza kamerada! İşte o anlar...

Alanya’da 2 kişinin öldüğü feci kaza kamerada! İşte o anlar...
Alanya'da meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybetti. Biri bebek dört kişi de yaralandı. Feci kazanın görüntüleri yayınlandı.

Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, biri bebek 4 kişi de yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Olay, Keykubat Bulvarı Gazipaşa istikametinde saat 17.00 sıralarında gerçekleşti. 22 yaşındaki Oğuzhan Yılmaz'ın kullandığı 07 NCT 09 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki bariyerleri aşarak önce 27 yaşındaki H.Ç.'nin yönetimindeki 07 HYC 80 plakalı Ford Fiesta marka otomobile, ardından da 42 yaşındaki B.S.'nin sürdüğü 07 AED 873 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Kaza sonucunda 07 NCT 09 plakalı aracın sürücüsü Oğuzhan Yılmaz ve yanındaki Buse Karagül, hastaneye kaldırılmalarına rağmen yaşamlarını yitirdi. Kazaya karışan 07 HYC 80 plakalı aracın sürücüsü H.Ç. ile araçta bulunan T.Ç. (26) ve 1 yaşındaki M.E.Ç. adlı bebek ile 07 AED 873 plakalı hafif ticari araçtaki F.S. adlı yolcu ise yaralandı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, 07 NCT 09 plakalı aracın Antalya istikametinde ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjdeki bariyerleri aştığı, takla atarak 07 HYC 80 plakalı araca çarptığı anlar açıkça görülüyor. Takla atan aracın ardından 07 AED 873 plakalı araca çarpması da görüntülere yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, olayın güvenlik kamerası görüntüleri de adli makamların incelemesi için teslim edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar