Al Sana Haber programında Cumhurbaşkanı Erdoğan gerginliği

Al Sana Haber programında Cumhurbaşkanı Erdoğan gerginliği
Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tartışma yaşandı.

Programda Nihat Doğan ile Seyhan Soylu arasında gerginlik çıktı. Nihat Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Nas çıkışını eleştirdi, Soylu'ya yüklendi, Seyhan Soylu da karşılık verince ortam gerildi.

Birçok kesimden tepki alan Hülya Avşar’ın bu yorumu “AL SANA HABER” in de gündemindeydi. Stüdyoda bulunan konuk yorumcu Nurcan Sabur da eleştirel bir cevap vererek; “Hülya burada modern Marie Antoinette konuşması yapmış, ekmek bulamazlarsa pasta yesinler gibi olmuş. Hülya kendini gündemde tutmak için stratejik pek çok şey yapar ve kendini medyada görmediğinde oturup hüngür hüngür ağlar.” yorumunda bulunurken diğer yorumcu Özlem Uçar; “Yalılarda oturup lüks arabalarla gezerken, bütün gün karides yiyip sonrasında ‘ay ben soğan ekmek yerim simit yerim’ gibi açıklamalar çok acı oluyor maalesef. Gariban üzerinden ekonomi dersi yapılmaz”dedi.

Program yorumcusu Nihat Doğan ise; “Kardeşim ülkenin durumu ortada. Halk evine ekmek götüremiyor, halkımız geçinemiyor. Sn. Cumhurbaşkanımızda bizimde eksiklerimiz var diye açık açık söylüyor. Bu ülkeyi yönetenler bile hata yaptıklarını söylerken, benim ülkemin yalılarda yaşayan insanları da böylesine popülist söylemlerle halkın karşısında zalimin yanında oluyor. Halk aç demek çok mu zor? İşinize geldi mi Nas suresi üzerinden hareket ediyoruz. 

Allah’ın ayeti üzerineyse ben de söylüyorum. Hırsızların da elini kesin, fakirin, yetimin, garibin malına göz dikenin gözünü çıkarın ve bunu Allah için yapın. Ama işinize geldiğinde mücahit işinize gelmediğinde müteahhit olmayın.” yorumunda bulundu.

Seyhan Soylu araya girerek “Ne demek Şeriat mı gelsin yani? Bunu mu istiyorsun? Bırakın bu muhalif sözleri. Demokratik ülkelerde böyle şeyler olabilir mi?” derken stüdyoda sesler ve tansiyon yükselmeye başladı. İşte o anlar:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar